1. Forside
  2. /
  3. Køberguides
  4. /
  5. Økonomisk rådgivning ved huskøb

Økonomisk rådgivning ved huskøb

Det er en dyr omgang at købe bolig, og de fleste kan ikke komme uden om at skulle optage et boliglån for at finansiere købet. Har du en sund økonomi, vil din økonomi sagtens kunne bære et stort boliglån, uden at du og din familie skal leve på en sten. Det kræver dog, at du får et boliglån, som passer til din økonomis kapacitet.

bygning ved vandet
Boligrådgivning

Banken varetager ikke nødvendigvis dine interesser

Mange vælger at gå i banken for at få privatøkonomisk rådgivning, når de vil købe bolig. Men banken er en forretning, der lever af renter og gebyrer. Derfor kan du ikke være sikker på, at din bankrådgiver nødvendigvis varetager dine interesser, selv når du står foran så stort et køb som hus- eller lejlighedskøb.

Bankrådgiveren vakler mellem at være sælger og rådgiver, hvorfor du risikerer at gå fra mødet med et lån, som er til bankens fordel – og ikke din. Dette er ikke i ond tro men en rådgiver i en givende bank kan kun tilbyde dig de produkter som banken fører, hvorfor du ikke får et helhedsbillede af alle dine muligheder.

Få uafhængig økonomisk rådgivning

I stedet for at gå i banken og få ”gratis” rådgivning, som i sidste ende ikke er gratis alligevel, kan du i stedet vælge at gå til en finansiel rådgiver. Her får du en økonomisk rådgiver, som ikke får provision for at sælge dig finansielle løsninger. Du kan derfor trygt stole på, at rådgiveren udelukkende varetager dine interesser, så du får den bedst mulige løsning.

En finansiel rådgiver arbejder som oftest for et honorar eller på timebetaling, men prisen opvejer de kæmpe økonomiske besparelser, som rådgiveren kan skaffe dig.

Vælg Bomae som din private finansielle rådgiver

Hos Bomae tilbyder vi finansiel rådgivning til en fast pris som en selvstændig ydelse eller som en del af vores Køberrådgivning. Fordelen ved at vælge os er, at du får din helt egen økonomiske rådgiver – der er kun én person, du skal forholde dig til.

Som din finansielle rådgiver, sørger vi for, at du kun betaler det, du bør betale. Vi indhenter tilbud fra forskellige banker og rådgiver dig om, hvordan de vil påvirke din økonomi. Dermed får du overblik over de forskellige lån og deres fordele og ulemper, så du kan vælge det, der bedst passer til din økonomi og dine behov.

Vores rådgivning foregår naturligvis med godkendelse fra Finanstilsynet.

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

    Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.
    Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00