1. Forside
 2. /
 3. Tilladelser
 1. Forside
 2. /
 3. Tilladelser
Bomae

Bomae er godkendt som Finansiel rådgiver og boligkreditformidler

Fakta om tilladelsen

 • Ledelsen er godkendt til at drive Bomae og har været igennem en ansøgningsproces
 • Bomae ApS er forsikret efter gældende regler hos Finanstilsynet
 • Der bliver jævnligt holdt kontrol og sikret, at vi efterlever alle regler
 • Alle ansatte samt ledelse skal sørge for at uddanne sig og holde sin viden ajour
 • Vores forretningsgange er godkendt og fyldestgørende
Hjelm i rød og hvid farver

Hvad betyder det at vi har tilladelse fra Finanstilsynet

Det betyder, at du som kunde hos os i Bomae har tryghed og sikkerhed for, at vi har solide kompetencer til at kunne yde rådgivning, samt at Finanstilsynet løbende vurderer os.

Hvem giver tilladelserne

Økonomiske og finansielle rådgivere, som tilbyder individuel rådgivning og som anbefaler finansielle produkter, skal ifølge loven have de rette tilladelser fra Finanstilsynet.

Loven er lavet for at beskytte og sikre forbrugerne. Finanstilsynet har en interesse i, at forbrugerne har mest mulig sikkerhed ved brug af økonomiske og finansielle rådgivere. Det, at der er klare linjer og krav til løbende vedligeholdelse af kompetencer og virksomhed, kommer således både forbrugerne og os som virksomhed til gode.

For at få tilladelse fra Finanstilsynet er der både strenge og løbende krav til virksomheden. Finansiel rådgivning er kompliceret og bredt, hvorfor det er afgørende, at virksomheden opfylder kompetencemæssige krav, som gør forbrugerne trygge i deres valg af samarbejdspartnere. Dette gør, at virksomheden kun kan have ansatte, som både besidder den nødvendige erfaring samt uddannelse, som opfylder de lovmæssige krav til at kunne rådgive kunderne om deres økonomi.

Samtidig er der strenge krav til forsikringer. Dette for at kunden altid kan føle sig tryg lige meget hvilken situation, der måtte opstå.

Finanstilsynet fører tilsyn med alle finansielle rådgivere, der har tilladelse. Ved at gå ind på Finanstilsynets hjemmeside her, kan du se Bomaes tilladelse.

Har du spørgsmål til ovenstående, vores forretningsgange og hvordan vi hos Bomae kan hjælpe dig med finansiel rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alt data vi indhenter bliver behandlet fortroligt og videresælges ikke til tredje part. Vi lægger stor vægt på at behandle alle oplysninger, vi modtager af eller om vores kunder, strengt fortroligt.

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00