ClickCease
 1. Forside
 2. /
 3. Ydelser
 4. /
 5. Boliglån
 1. Forside
 2. /
 3. Ydelser
 4. /
 5. Boliglån
Bomae

Få det bedste og billigste boliglån

Når spørgsmålet om finansiering og boliglån melder sig, kommer der en ekstra dimension af bekymring. De fleste ved, at en bank er en forretning – men det er de færreste, der faktisk forhandler med banken om prisen på et boliglån. Læs med her og find ud af, hvad du skal tænke på, hvis du vil have et billigt boliglån.

flueben

En rådgiver der er 100% på din side

flueben

Spar tid og tusindvis af kr. på dit boligkøb

flueben

Vi forhandler både pris og vilkår med banken

Afspil filmen

33 sek

Sparegris
Bomae

Kan lånerådgivning betale sig?

Ja! En dygtig lånerrådgiver vil typisk spare dig mange gang sit eget honorar.

Her er 4 gode grunde til at få hjælp til dit boliglån: ‍

 • ‍Du slipper for at forhandle med banken
 • Sikkerhed i den bedste finansiering
 • Du får oplyst alle dine muligheder
 • Spar tid og tusindvis af kr. på dit boligkøb

‍Bomae skiller sig ud fra andre rådgivningshuse, for hos os får du kun én rådgiver, som er dedikeret til dit køb. På den måde er der kun en person, du skal forholde dig til i hele processen. Bliver det nødvendigt at hive andre specialister, f.eks. en boligadvokat, ind over boligkøbet, er det din rådgiver, som bliver bindeleddet mellem dig og specialisten.

Bomae sørger således for, at du bliver købeklar og hjælper fx med at udarbejde dit lånebevis til boligkøbet.

Du kan læse mere om, hvad et lånebevis er her.

Hvad er et boliglån og hvilket boliglån skal jeg vælge?

Et boliglån er et lån til køb af bolig, der består af et banklån og et realkreditlån. Du kan maksimalt optage et boliglån på 95% af boligens værdi. De sidste 5% skal du selv finansiere. Som udgangspunkt består et boliglån af 80% realkreditlån og 15% banklån. Men helt så enkelt er det ikke, for bankerne har oftest forskellige vilkår og variationer over lånetyperne. Du er sikkert stødt på udtryk som renteloft, fastforrentet lån, rentetilpasning, fleksibelt lån, afdragsfrihed og mange andre. Bomae har lavet en guide, hvor du kan læse mere om forskellen på fast og variabel rente ved boliglån.

Bomae kan hjælpe med hele processen i boligkøbet, både forhandlingen med ejendomsmægler, gennemgang af boligen med en byggesagkyndig og ikke mindst i forbindelse med lånet til boligen.

Hos Bomae kan vores rådgivere ligeledes rådgive dig om, hvorvidt du bør foretage kurssikring på dit boliglån eller ej.

Boliglån - hvor meget kan jeg låne?

Hvad man har råd til at låne, ved køb af bolig, er individuelt. Det afhænger blandt andet af ens økonomi, boligønsker og om man er førstegangskøber. Hos Bomae tager vi udgangspunkt i din situation, og dine ønsker og rådgiver dig udelukkende med udgangspunkt heri.

Udover at vi giver dig et overblik over hvor meget du kan låne til køb af bolig, forhandler vi også gerne med bankerne om prisen og vilkårene på dit kommende boliglån. Vores rolle i låneprocessen er, at vi forhandler gebyrer med bankerne og indhenter tilbud på boliglån og realkreditlån. På den måde kommer du ikke til at betale mere end nødvendigt for dit boliglån. Derudover sparer vi dig tid, da du slipper for at holde møder med forskellige banker. Fordelen ved at have Bomae med ind over låneprocessen er, at vi har ikke en andel i selve lånet, men rådgiver udelukkende ud fra, hvordan du får det billigste boliglån.

Du kan læse vores guide om, hvad du kan forvente at kunne købe bolig for ud fra din udbetaling, rådighedsbeløb samt alder.

kunder

Afspil filmen

Det siger vores kunder

"Bomae har gennem hele forløbet været "vores mand”"

Hvem: Nina og Tim
Hvor: Køge
Ydelse: Køberrådgivning

Afslag på boligpris:
117.000 kr.
Besparelse på finansiering:
314.150 kr.
kr. på en periode over 6 år
Tilfreds kunde som fortæller om sit forløb hos Bomae

Afspil filmen

Det siger vores kunder

“Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner?”

Hvem: Lars Sohl
Hvor: Boligkøb i København
Juridisk gennemgang: Gennemgang og Godkendelse.

Afslag på boligpris:
195.000 kr.
Besparelse på finansiering:
15.065
kr. per. år
Smilende kunde som posere i solen
Det siger vores kunder

"Kompetent og passioneret rådgivning fra A til Z"

Hvem: Simone 26 år

Hvor: Boligkøb på Amager

Køberrådgivning: Gennemgang og Godkendelse.

Jovica
Jovica Stankovic - Finansiel Rådgiver og Partner

Få en uforpligtende gennemgang

Står du overfor et kommende boligkøb eller omlægning af lån så ring til Jovica Stankovic på 70 40 03 91, eller lad os kontakte dig, og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag.

Bomae gør boligfinansiering overskueligt

Et boliglån er et af de største lån i en privat økonomi, derfor er boligkøbere og boligejere interessante kunder for bankerne. Det kan du udnytte til din fordel. Med det er de færreste der benytter sig af muligheden for at forhandle prisen ned på et boliglån. Derfor kan det være en god ide, at få hjælp til at forhandle et boliglån på plads. Du kan læse mere om finansiering af bolig her.

Sidder du allerede med lånetilbud fra flere banker? Og syntes du, at det kan være svært at gennemskue hvilket lån, der er billigst? Hos Bomae ved vi, hvilke gebyrer du kan forhandle med banken om, og hvilken rente på boliglånet der er god og kan give dig det billigste boliglån.

Vi forhandler pris og vilkår på dit fremtidige boliglån og realkreditlån med din egen og andre banker. På baggrund af de indhentede tilbud, giver vi dig et solidt overblik over bankernes boligfinansieringstilbud. Så du er klædt grundigt på til at vælge det bedste boliglån.

Hos Bomae er vi det, der hedder Finansiel Rådgivere, hvilket vil sige, at vi kun varetager dine interesser. I forbindelse med optagelse af boliglån tilbyder vi professionel finansiel rådgivning. Vi hjælper dig med at få det billigste boliglån i forhold til dine behov, ved at forhandle pris og vilkår med din egen og andre banker. Vores finansielle rådgivning om boliglån er det ene ben i vores tilbud om køberrådgivning, som desuden består af juridisk rådgivning fra en boligadvokat, samt købsmægling.

Her kan du læse mere om, hvorfor køberrådgivning kan give mening for dig.

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00