1. Forside
 2. /
 3. Køberguides
 4. /
 5. Lånebevis til boligkøbet

Lånebevis til boligkøbet

 • Vi indhenter flere tilbud fra bankerne
 • Vi forhandler pris og vilkår med bankerne
 • Du får svar på hvor meget du kan købe for
 • Spar tusindvis på dit boligkøb
 • Du får en rådgiver, der er 100% på din side
Skilt med teksten: And Breathe
Boliglån

Lånebevis - hvad er det?

Et lånebevis - eller et boligkøbsbevis - er et dokument, som fremsætter en aftale mellem långiver (banken) og låntager (dig), som beskriver vilkårene for boliglånet og oplysninger om, hvor meget du kan låne for.

Det er vigtigt at huske på, at banken driver en forretning og giver derfor sjældent det bedste tilbud ved første møde.  

Derudover har bankerne meget forskellige retningslinjer, og nogle er mere konservative end andre. Derfor indhenter vi også flere tilbud fra forskellige banker. Det er din sikkerhed for det bedste lån, hvilket kan spare dig rigtig mange penge.

Så hvad er et lånebevis?...

Vi afsøger altså markedet for dig, og finder frem til hvilken løsning der passer dig bedst, og derfra tager vi forhandlingen op med bankerne.

Vi sørger for, at du bliver købeklar, og har dit lånebevis klar inden vi afgiver et bud på din kommende bolig. Lånebeviset, også kaldet boligkøbsbevis, er altså dit dokument der fortæller, hvad du er godkendt til at købe bolig for.

Boliglån

Oftest stillede spørgsmål om lånebevis?

Hvordan får man lånebevis?

Du får et lånebevis ved at tage kontakt til en bank. Banken har brug for nogle oplysninger om din privatøkonomi, for at kunne udarbejde et lånebevis. 

Hvor hurtigt kan man få lånebevis?

Der er ikke et konkret svar på, hvor lang tid det tager at få udstedt et lånebevis. Der kan gå alt fra et par timer, til et par dage - eller måske endda et par uger. 

Hvordan ser et lånebevis ud?

Banken beregner, på baggrund af oplysninger om din/jeres privatøkonomi - med lønsedler, seneste årsopgørelse og budget med faste udgifter - hvor meget du har råd til at låne for. Lånebeviset bliver altså en garanti på, at du kan købe en bolig til det beløb, som angives i dokumentet og hvilke forhold, der gør sig gældende i lånet.

Hvorfor skal jeg have et lånebevis?

Der er mange aspekter af et boligkøb, og dertil mange uoverskuelige processer du skal have styr på som køber.

Med Køberrådgivning fra Bomae samler vi alle processerne i et boligkøb. Det giver dig den rette rådgivning, også økonomisk.

Der kan nemlig være mange penge at spare, blandt andet på dine lån i form af renter, afdrag, løbetid og meget mere.

Hos Bomae har vi hjulpet rigtig mange købere til højere lånebeviser, så ingen drømme er for store.

Et lånebevis giver dig klarhed over din økonomiske situation og hvilket beløb du er godkendt til at købe bolig for.

Det kan komme dig til stor gavn, da der i mange situationer kan være flere om buddet på din drømmebolig. 

Med rådgivning fra Bomae sikrer vi dig et lånebevis med de bedste vilkår for lige netop dig. Derfra kan vi tage hånd om forhandlingen af din drømmebolig, hvilket sparer dig både tid og penge. Hvor lang tid det tager at få et lånebevis varierer meget fra person til person, der er nemlig mange aspekter der spiller ind, og det allervigtigste for os er,  at du får de bedste vilkår at gå videre med.

Derudover giver lånebeviset os mulighed for at regne på din hverdags økonomi, og dermed ved du hvor mange låneudgifter der medfølger dit valgte lån.

Med et lånebevis fra Bomae samler vi de bedste lånetilbud fra flere forskellige banker.

Vi har dygtige finansielle rådgivere med mange års erfaring indenfor den finansielle sektor. Rådgiverne kender altså arbejdsgangene og diverse termer ud og ind, og kan derfor forhandle på dine vegne. Har du ikke fundet din drømmebolig i løbet af et halvt år, er det nødvendigt at få fornyet lånebeviset. Det skyldes,  at din økonomiske situation kan variere fra tid til anden.

Boliglån

Finansierings-muligheder

Andelsbolig

Du skal selv betale 5 pct. af købesummen som udbetaling, de resterende 95% kan du finansiere med et andelslån. Det er ikke muligt at finansiere købet med et realkreditlån, som med de øvrige boligtyper.

Ejerbolig

Som udgangspunkt kan du finansiere dit boligkøb af en ejerbolig, med et realkreditlån på op til 80 pct. af købesummen. De resterende 10-15 pct. kan du finansiere via et banklån og de resterende pct. skal du selv have til en kontant udbetaling.

Fritidsbolig

Du kan finansiere dit køb af fritidsbolig via et realkreditlån på op imod 75 pct. af ejendommens værdi. De resterende 15-20% kan finansieres ved et banklån. Det resterende beløb skal du selv have til en kontant udbetaling.

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00