1. Forside
  2. /
  3. Køberguides
  4. /
  5. Faldgruber når du laver et forældrekøb

Faldgruber når du laver et forældrekøb

Når du laver et forældrekøb, er det forældrene der køber og finansierer boligen til barnet eller børnene. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke man har lagt en fornuftig plan samt overvejet andre muligheder.

Aviser fra Børsen
Forældrekøb

Pas på de mange faldgruber når du laver et forældrekøb

Christopher Wagner, Købermægler og partner hos Bomae, har talt med Børsen omkring faldgruberne og hvorfor en treværelses i Vanløse fremfor en toværelses på Frederiksberg kan give mening.

Køberrådgivning

Husk overblikket i økonomien

Et forældrekøb, er for de fleste, en stor investering og typisk vil man optage yderligere lån for at kunne hjælpe barnet eller børnene.

Derfor er det også vigtigt at man får sammensat den rigtige finansiering, så købet kan hænge sammen både for jer som forældre og barnet. Med en finansiel rådgiver kan du få et total overblik over hvilket konsekvenser det har at optage yderligere lån eller at få omlagt et eksisterende lån.

Hvis du har brug for hjælp til at foretage et forældrekøb, kan du læse mere om, hvordan vores købermægler hos Bomae kan rådgive dig gennem hele købsprocessen.

Køberrådgivning

Forældrekøb og beliggenhed

En af overvejelserne, når man er på udkig efter et velegnet forældrekøb, kunne være at kigge længere væk fra indre by. F.eks. kan områder som Valby, Vanløse, Brønshøj osv. vise sig at være ganske fornuftige. Netop fordi du får mere for pengene, kan man endda kigge på en 3 værelses i stedet for en 2'er. På den måde har du også fremtidssikret lejligheden og måske endda give mulighed for at dele den.

Det kan godt være at 100.000 kr. ikke lyder af meget i det lange løb, men husk at du skal have tjent det dobbelte for at betale det. Det kan man altså købe mange DSB-billetter for. Ved blot at rykke søgekriterierne ganske lidt ud fra indre by, kan der være store hop i priserne.

LÆS ARTIKLEN I BØRSEN: "Alene på boligmarkedet har jeg ikke mange valg"

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

    Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

    Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00