1. Forside
 2. /
 3. Køberguides
 4. /
 5. Hvad koster Køberrådgivning?

Hvad koster Køberrådgivning?

Når du køber hus, er det både spændende og udfordrende. Selvom en ny bolig åbner døre til nye kapitler for din familie, indebærer det også økonomiske og følelsesmæssige investeringer. En uvildig køberrådgiver kan sikre dig en tryg købsoplevelse, undgå fejl og beskytte dine interesser gennem hele processen.

Selvom prisen på køberrådgivning kan virke som en ekstra udgift, bør du ikke undervurdere dens værdi. En erfaren rådgiver kan ofte forhandle boligprisen betydeligt ned, hvilket gør honoraret for rådgivningen til en lille investering med potentielt store besparelser.

Cykler ude foran boligblok
Køberrådgivning

 Mange kan måske blive fristet til at undlade at få professionel hjælp, fordi køberrådgivningsprisen bliver betragtet som en unødvendig ekstraudgift på boligkøbsposten. Men hvad de fleste ikke ved, er, at den uafhængige rådgiver kan hjælpe med at forhandle boligprisen gevaldigt ned. Køberrådgiverens honorar er derfor en lille pris at betale for at opnå kæmpe besparelser.

Hvad koster Køberrådgivning?

Prisen på køberrådgivning er svær at vurdere på forhånd, men som fingerpeg bør man regne med, at prisen starter fra 9.995 kr. Beløbet er vejledende og kan variere, alt efter hvor mange services man ønsker at tilkøbe under samarbejdet.

Nogle køberrådgivere arbejder slet ikke med et fast honorar men beregner deres salær på baggrund af det beløb, boligprisen bliver forhandlet ned med.

Hos Bomae har vi faste priser på vores ydelser. Dette er for at sikre, at du som køber kender til alle omkostninger, inden samarbejdet begynder. I mange tilfælde er vores omkostninger en del af bolighandelsomkostninger, og vi sørger naturligvis for, at det også bliver medfinansieret i købet.

Du kan læse mere om, hvordan en købermægler fungerer som din rådgiver ved boligkøb.

Hvad får man med i prisen for Køberrådgivning?

Hos Bomae kan vi rådgive dig under hele købsfasen: Fra den indledende jagt på drømmeboligen til den endelige, juridiske gennemgang af købsaftalen. Men har du kun behov for køberrådgivning til dele af processen, tilbyder vi også ydelser hertil.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende gennemgang af din situation.

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00

  Oftest stillede spørgsmål

  Hvis du ikke kunne finde svar er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe os op eller skrive til os på:
  Tlf. 72 600 400
  Mandag til søndag 9:00-20:00
  [email protected]
  Mandag til søndag 9:00-20:00 svar inden for 24 timer

   En køberrådgiver guider og vejleder dig gennem købsprocessen, og kan spare dig for både grubler samt penge. De hjælper blandt andet med forhandling af vilkår og pris på din kommende bolig.
  En køberrådgiver repræsenterer udelukkende køberen. Hos Bomae har vi køberrådgivere med erfaring inden for ejendomsmægler- og advokatbranchen samt den finansielle sektor. Det sikrer dig som køber en så tryg og grundig købsproces som muligt.

   Prisen kan variere meget alt efter hvilken køberrådgiver du vælger og hvilke betingelser den enkelte køberrådgiver tilbyder. I mange tilfælde sparer du mere på nedslaget af boligprisen, end du betaler til køberrådgiveren.
  Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet under ét tag og laver en skræddersyet løsning til dig - Vores priser starter fra 9.995 kr.

   Besparelserne kan være store. Vælger du en dygtig køberrådgiver, kan der være rigtig mange penge at spare, så undersøg altid hvad den enkelte køberrådgiver tilbyder.

  14,54%

  Er det bedste afslag Bomae har sikret en af vores kunder – det er i gennemsnit 30% bedre end markedet.
  Hos Bomae kan du altid kontakte os for en skræddersyet løsning eller blot for at få svaret på et par spørgsmål. Se mere lige her

   Køberrådgivere kan både spare dig tid, kræfter og penge. Der er mange vigtige aspekter i et boligkøb, derfor vil en køberrådgiver altid være en god ide. Holdet bag Bomae er meget erfarne og kender arbejdsgangene ind og ud. Det sikrer dig en købsproces hvor du kan prioritere din tid, på det der er vigtigt for dig.

  En køberrådgiver hjælper dig som boligkøber, gennem hele processen vedrørende dit boligkøb. En køberrådgivning indeholder blandet andet, at forhandle pris på boligen.