Få det bedste og billigste boliglån

Når spørgsmålet om finansiering og boliglån melder sig, kommer der en ekstra dimension af bekymring. De fleste ved, at en bank er en forretning – men det er de færreste, der faktisk forhandler med banken om prisen på et boliglån. Læs med her og find ud af, hvad du skal tænke på, hvis du vil have et billigt boliglån.

flueben

En rådgiver der er 100% på din side

flueben

Spar tid og tusindvis af kr. på dit boligkøb

flueben

Vi forhandler både pris og vilkår med banken

Afspil filmen

33 sek

Hvad er et boliglån?

Et boliglån er et lån til køb af bolig, der består af et banklån og et realkreditlån. Du kan maksimalt optage et boliglån på 95% af boligens værdi. De sidste 5% skal du selv finansiere. Som udgangspunkt består et boliglån af 80% realkreditlån og 15% banklån. Bomae kan hjælpe med hele processen i boligkøbet, både forhandlingen med ejendomsmægler, gennemgang af boligen med en byggesagkyndig og ikke mindst i forbindelse med lånet til boligen.

Hvilket boliglån skal jeg vælge?

Bankerne har oftest forskellige vilkår og variationer over lånetyperne. Du er sikkert stødt på udtryk som renteloft, fastforrentet lån, rentetilpasning, fleksibelt lån, afdragsfrihed og mange andre. Bomae har lavet en guide, hvor du kan læse mere om forskellen på fast og variabel rente ved boliglån.

Hos Bomae kan vores rådgivere ligeledes rådgive dig om, hvorvidt du bør foretage kurssikring på dit boliglån eller ej.

Sparegris

Kan lånerådgivning betale sig?

Ja! En dygtig lånerrådgiver sparer dig mange gange sit eget honorar. Her er 4 gode grunde til at få hjælp til dit boliglån:

 • Slip for at forhandle med banken
 • Sikkerhed i den bedste finansiering
 • Oplysning om alle dine muligheder
 • Spar tid og tusindvis af kr. på dit boligkøb

Bomae skiller sig ud ved at tilbyde kun én dedikeret rådgiver til dit køb. Hvis andre specialister som en boligadvokat skal inddrages, fungerer din rådgiver som bindeleddet mellem dig og specialisten. Bomae sikrer, at du bliver købeklar og hjælper dig med at udarbejde dit lånebevis til boligkøbet. Du kan læse mere om, hvad et lånebevis er her.

Lejlighedsgård Københaven

Boliglån - hvor meget kan jeg låne?

Boliglånets størrelse afhænger af individuelle faktorer som økonomi, boligønsker og om man er førstegangskøber.

Hos Bomae tager vi hensyn til din situation og ønsker for at rådgive dig bedst muligt. Udover at give dig et overblik over dit lånebeløb forhandler vi også med banker om prisen og vilkårene for dit boliglån.

Vores rolle er at forhandle gebyrer og indhente tilbud, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Vi sparer dig også tid, da du undgår møder med forskellige banker. Bomae har ingen andel i lånet, men rådgiver dig udelukkende for at sikre dig det billigste boliglån. Du kan læse vores guide for at få en idé om, hvad du kan forvente at kunne købe ud fra din udbetaling, rådighedsbeløb og alder. Du kan også prøve vores låneberegner nedenfor.

Spar tusindvis på dit boligkøb med Bomae

Spar tid og penge med uvildig køberrådgivning. Vi rådgiver dig fra start til slut og forhandler den bedste pris på din finansiering og dit kommende hjem uanset hvor i landet du er.

Spar penge når du bruger Bomae

Hos Bomae er vi i gennemsnit 48% bedre til at forhandle end markedet er.

skydeskive ikon

Vi forhandler med ejendomsmæglere og med banker for dig - du skal bare vælge et tilbud.

* Baseret på markeds data på vores afsluttede sager, hvor kunderne selv har stået for prisforhandlingen samt, hvor Bomae har stået for prisforhandlingen

Loader...

Kundecase: Det siger vores kunder

“Sparede os flere penge end det kostede”

Hvem: Tobias og Camilla
Hvor: Villa i Dragør
Køberrådgivning: Den fulde rådgivningspakke

Bomae forhandlede yderligere afslag på:
150.000 kr.
Tilfreds kunde som fortæller om sit forløb hos Bomae

Afspil filmen

Kundecase: Det siger vores kunder

“Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner?”

Hvem: Lars Sohl
Hvor: Boligkøb i København
Juridisk gennemgang: Gennemgang og Godkendelse.

Afslag på boligpris:
195.000 kr.
Besparelse på finansiering:
15.065
kr. per. år
Smilende kunde som posere i solen
Kundecase: Det siger vores kunder

"Kompetent og passioneret rådgivning fra A til Z"

Hvem: Simone 26 år

Hvor: Boligkøb på Amager

Køberrådgivning: Gennemgang og Godkendelse.

Vi gør boligfinansiering overskueligt

Et boliglån er en af de største lån i en privat økonomi, og det kan være en fordel at udnytte muligheden for at forhandle prisen ned. Bomae hjælper med at forhandle boliglån på plads og sikrer det billigste tilbud.

Vi kender de gebyrer, der kan forhandles, og hvilken rente der er gunstig og kan give dig det mest fordelagtige boliglån. Vi forhandler pris og vilkår med flere banker og giver dig et solidt overblik over finansieringstilbud. Vi varetager udelukkende dine interesser og tilbyder professionel rådgivning for at sikre dig det bedste boliglån i forhold til dine behov. Vores boligrådgivning er en del af vores køberrådgivning, der også omfatter juridisk rådgivning og købsmægling.

Læs mere om, hvorfor køberrådgivning kan være relevant for dig.

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00

  Oftest stillede spørgsmål om boliglån

  Hvis du ikke kunne finde svar er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe os op eller skrive til os på:
  Tlf. 72 600 400
  Mandag til søndag 9:00-20:00
  [email protected]
  Mandag til søndag 9:00-20:00 svar inden for 24 timer

  Hvad er forskellen mellem et banklån og et realkreditlån?

  Et banklån er et lån, der ydes direkte af en bank, og renten fastsættes af banken. Et realkreditlån er et lån, hvor pengene lånes af en realkreditinstitut og sælges som obligationer til investorer. Renten på et realkreditlån fastsættes af markedet og er typisk lavere end renten på et banklån.

  Fast rente betyder, at renten på dit lån er fastsat og forbliver den samme i hele lånets løbetid. Variabel rente betyder, at renten kan ændre sig i løbet af lånets løbetid, baseret på markedsvilkår. Fast rente giver stabilitet, mens variabel rente kan give mulighed for lavere rente, men også større risiko for ændringer i renteniveauet.

  For at få det bedste boliglån er det vigtigt at sammenligne tilbud fra forskellige långivere, forhandle renten og vilkår, og sikre at lånet passer til din situation.