1. Forside
 2. /
 3. Køberguides
 4. /
 5. Vi sikrer dig din nye bolig

Vi sikrer dig din nye bolig

Et boligkøb er en stor investering, både økonomisk og personligt. Du skal ikke kun bruge tid og energi på at forhandle dig frem til en god købspris samt sørge for, at alle juridiske dokumenter er på plads – du skal også huske at fremtidssikre dig selv, når du køber bolig. Af den årsag er det vigtigt, at du har taget stilling, om du vil blive i boligen mange år ind i fremtiden, eller om du på et tidspunkt vil sælge boligen igen.

Lejlighedsgård Københaven
Køberrådgivning

Vi dækker købsprocessen fra start til slut

Uanset hvordan dine drømme for fremtiden ser ud, tager Bomaes Køberrådgivning hånd om dig hele vejen igennem. Vi går op i, at du finder og får en bolig lige efter dine drømme, og at du sparer penge og ærgrelser – både nu og i fremtiden. Derfor hjælper vi dig med alt lige fra gennemgang af potentielle boliger over hjælp til fremtidsperspektiver til gennemgang af købsaftalen.

Fordi Bomae er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, er vi hverken ejet af banker eller ejendomsmæglere. Det er din garanti for, at alle forhandlingerne, som vi foretager på dine vegne under købsprocessen, udelukkende er til din fordel.

Mange tilbyder køberrådgivning og lignende løsninger i København og omegn, men langt de fleste rådgivningsydelser dækker kun dele af købsprocessen. Det kan derfor hurtigt blive en dyr og ikke mindst tidskrævende affære, hvis man skal have mange forskellige rådgivere ind over sit boligkøb.

Sådan er det ikke hos Bomae, for vi specialiserer os i boligrådgivning, der dækker den komplette købsfase.

Hvorfor giver det mening med en købermægler?

En ny tendens indenfor bolighandel, er at gøre brug af professionel køberrådgivning eller en købermægler til at stå for hele boligkøbet. Der er dog stor forskel på, hvilken rådgivning du får hos de forskellige købermægler.

Når du laver dit livs største investering – køb af bolig – har du tidligere selv skulle klare alt. Det er en forældet tankegang, som der gøres op med. Ligesom når du sælger boligen, får du hjælp af en ejendomsmægler. Derfor giver det også god mening at gøre brug af en købermægler når du skal ud og købe.

Hvilken rådgiver skal du bruge?

Netop fordi det er et nyt område og der er mange virksomheder der tilbyder denne ydelse, kan det være svært at gennemskue markedet. Vores gode råd når du skal vælge rådgiver, er i overordnet træk:

 • Vælg en uvildig rådgiver som ikke ejes af banker eller ejendomsmægler
 • Se efter anmeldelser fra f.eks. TrustPilot fra tidligere kunder
 • Find en rådgiver der kan dække hele processen af boligkøbet
 • Vælg rådgivere der har tilladelse fra Finanstilsynet, hvis de skal hjælpe med finansieringen
 • Brug helst en boligadvokat til godkendelse af handlen

Ved at vælge en uvildig køberrådgiver er du sikker på at få, et gennemlyst billede af markedet, og at alle muligheder er udtømt. Hvis du vælger en rådgiver fra banken, ejendomsmægleren eller realkreditinstituttet, så bliver du kun præsenteret for varer fra deres egen butik. Du kan dermed risikere at det er de varer som de tjener flest penge på og derfor er dyrest for dig.

Boliglån

Kan jeg ikke selv forhandle prisen på finansiering og boligen?

Jo, som udgangspunkt kan du godt selv stå for hele processen. Det kan dog være svært at lade følelserne blive derhjemme. Det forstår vi godt. Men det kan hurtigt gå galt, når du overlader dit livs største investering til dine følelser uden at tænke på, om det er den bedste aftale du opnår.

Ligeledes vil du opleve større tryghed og overblik ved at gøre brug af en professionel rådgiver. En rådgiver giver dig en stemme i hele processen og varetager udelukkende dine interesser som køber. Du har derved kun et sted at henvende dig til og du kan nøjes med at få status af processen fremfor at skulle styre og konstant følge op på processen.

Få flere tilbud fra bankerne

Når du skal købe bolig, står du i en unik situation overfor bankerne og vil potentielt gå hen og blive en god kunde for dem. Derfor kan det godt betale sig, at indhente flere tilbud fra forskellige banker.

F.eks. forhandler vi pris og vilkår på dit fremtidige boliglån og realkreditlån med din egen og andre banker, så du får et solidt beslutningsgrundlag via overblik og forklaring på hvilke banker, som kan tilbyde det billigste boliglån.

Forbrugerrådet Tænk vurderer at der kan være helt op til 25.000 kroner eller mere at spare om året, hvis man gør sig anstrengelser at undersøge markedet.

En case fra en kunde der har brugt den rigtige rådgivning

Martin kom til os da han skulle købe sin nye drømmebolig og hans udtalelse på TrustPilot fortæller i virkeligheden omfanget og vigtigheden af hvad god rådgivning kan gøre for dit boligkøb.

"Jeg startede min boligjagt med forventningen om at det kunne jeg sagtens klare alene. Jeg kunne dog hurtigt konstatere at jeg gang på gang, i min kontakt med ejendomsmæglere, at jeg følte mig som værende ude på dybt vand. Jeg tog kontakt til Bomae, mest for at høre hvad de kunne tilbyde mig, og blev hurtigt mødt af en energi og en hjælpsomhed, som jeg ikke har mødt før! Jeg følte mig med det sammen på lige fod i forhandlingen med sælger og hans mægler, jeg var sikker på at jeg ikke overså noget i det hav af papirarbejde som et huskøb er, og sidst men ikke mindst - så sparede jeg en masse penge ved at gå til Bomae! Jeg kan kun anbefale at bruge dem, om ikke andet, så tag kontakt til dem og hør hvad de kan tilbyde! Jeg ved i hvert fald at jeg vil gøre det næste gang jeg står i samme situation."

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00