1. Forside
 2. /
 3. Køberguides
 4. /
 5. Juridisk rådgiver eller Boligadvokat i København

Juridisk rådgiver eller Boligadvokat i København

Skal du købe bolig i København, så sørg for at gøre brug af juridisk rådgivning som Bomae eller en boligadvokat. Når man køber bolig i København er det en god idé at få den rigtige Køberrådgivning. En Køberrådgiver kan hjælpe dig med at sikre, at handlen lever op til dine krav og ønsker.

Lejlighed ved havnen
Juridisk Rådgivning

Undgå mareridt - lad os sikre din drømmebolig

Et boligkøb består af mange dokumenter og mange interessenter, derfor har du en unødig risiko hvis ikke du gør brug af den rigtige rådgivning. Ved at en bruge en Juridisk rådgiver, som Bomae, eller en boligadvokat i København, som også kender til lokalområdet, sikrer du dig mod ubehagelige overraskelser. En rådgiver vil nemlig hurtigt spotte, hvis der er fejl og mangler i de juridiske papirer.

Juridisk Rådgivning

Hvorfor vælge en Juridisk rådgiver eller en boligadvokat?

Det er velkendt, at der kan være rigtig mange faldgruber ved et boligkøb. Hvad de fleste ikke ved, er, at størstedelen af faldgruberne ligger i mangelfulde købsaftaler og juridiske dokumenter. Så medmindre man får en juridisk ekspert til at gennemgå sine papirer, risikerer man at ende med en bolig, som slet ikke lever op til de vilkår og krav, som man har forhandlet sig til under købsprocessen.

Når du køber vores komplette køberrådgivningspakke, får du rådgivning, der dækker alle facetter af dit boligkøb: Lige fra vurdering af potentielle boliger til nærlæsning af købsaftalen samt alle aktiviteter i mellem. Du får både boligrådgivning og finansiel og juridisk rådgivning under ét tag, hvorved du sparer tid og penge.

Dertil får du en dedikeret boligrådgiver, som samtidig er den eneste kontaktperson, du skal forholde dig til. Når vores juridiske rådgivere i de senere faser af købet gennemgår dine papirer, er det din kontakt, som tager sig af koordineringen af det.

Juridisk Rådgivning

Alle dine fordele med Bomae

Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbsprocessen ét sted - du sparer både tid, penge og bekymringer

Køberrådgivning

 1. Prioriterer om ønsker og behov
 2. Gennemgang af boliger
 3. Hjælp til fremtidsperspektiver
 4. Vurdering af prisniveauet af boligen
 5. Forhandling med ejendomsmægler

Finansiel Rådgivning

 1. Rådgivning om finansiering
 2. Indhentning af tilbud fra egen bank
 3. Indhentning af tilbud fra 3 andre banker
 4. Rådgivning om valg af bank
 5. Rådgivning om valg af realkreditlån

Juridisk Rådgivning

 1. Gennemgang af købsaftale
 2. Gennemgang af dokumenter
 3. Skøde
 4. Refusionsopgørelse
 5. Godkendelsesskrivelse

Hvilket dokumenter går vi igennem?

Vores Juridiske rådgivere går igennem alle dokumenter i forbindelse med købet.

Så tilstandsrapport, el-rapport, energimærkning, oplysninger om ejerforeningen og meget andet, er noget af det som vores Juridiske rådgiver, Købermægler og Finansielle rådgiver går igennem i fællesskab og er dermed med til at danne et grundlag for den strategi der ligges inden vi går i dialog med ejendomsmægleren og banken.

Ud fra disse dokumenter og markedet i området, danner vi os et overblik over hvad prisen og hvilket vilkår du bør købe din kommende bolig på. Med andre ord, du får vished om, at alt er, som det skal være og at du køber til den rigtige pris og de rigtige vilkår.

Skal man vælge en boligadvokat i København?

Nej, det er ikke et krav, men det kan i mange tilfælde være en god idé, da en dygtig advokat i nærområdet, har en anden lokal forståelse for boligmarkedet og hvad der rører sig. Du kan dog med fordel vælge en Køberrådgiver, som Bomae, der har Juridiske rådgivere tilknyttet. Det vil give dig et langt større overblik end den klassiske 'boligadvokat'.

Derfor anbefaler vi, at man vælger en Juridisk rådgiver, som Bomae, eller en advokat tæt på hvor du skal købe og helst én som er del af en total køberrådgivnings pakke, hvor du også får tilgang til en Købermægler og en Finansiel rådgiver. For langt de fleste er boligkøbet en af livets største økonomiske beslutninger, derfor er det vigtigt at være ordenligt repræsenteret i alle fasetter af boligkøbet. For mange er det også en fordel, at alle nødvendige rådgivere er samlet under et tag, eller at der ikke er langt til hjælp, som hvis man f.eks. skal have en boligadvokat indover sin sag. Boligkøb kan være en stressende proces, og derfor kan det være en stor hjælp blot at vide, at man hurtigt og nemt kan få besvaret de spørgsmål eller løst de problemer, som står i vejen for boligkøbets videre forløb.

En rådgiver følger altid handlen til dørs og hjælper dig med en gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter og juridiske forhold - uagtet om det er en Juridisk rådgiver eller en boligadvokat. Som regel kommer den juridiske rådgiver eller boligadvokaten dog først ind i billedet i de senere faser af købet og meget ofte efter, at man har skrevet under på købsaftalen. Sådan foregår det dog ikke hos os. Hos Bomae får du kvalificeret rådgivning under hele købsprocessen, så du altid har et overblik over din situation og er på forkant med dine beslutninger.

Det giver dig som køber en større tryghed og vished for, at du gør et godt køb længe før du har underskrevet købsaftalen. Når du vælger Bomae til at rådgive dig i boligkøbet, så sørger vi altså for følgende:

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00