1. Forside
  2. /
  3. Køberguides
  4. /
  5. Hjælp til boligkøb

Hjælp til boligkøb

Som køber står man oftest alene i boligkøbet. Men sådan behøver det ikke længere at være. Med Bomae Køberrådgivning er du sikret et trygt boligkøb.

Lyserød blok
Boligrådgivning

Tidligere har normen for hjælp til køb af bolig været, at køberne stod på egne ben. Køberne stod alene imens sælgerne havde en ejendomsmægler på deres side, en ejendomsmægler som har mange års erfaring med at få forhandlet den bedste pris til sælger.

Altså har normen tidligere været at private boligkøbere har været nødsaget til at træde i eksperternes sted og forhandlet med dem som i virkeligheden er eksperterne.

Christopher Wagner, Køberrådgiver og partner hos Bomae, udtaler sig:

"Når en mægler sælger boliger hver dag, hvad skulle så få køberne til at tro, at de er lige så gode til at forhandle mv. end mægleren.

Køber går altså op i ringen med en mand der ikke laver andet, hvis de tror at de er lige så gode som mægler, så er mægleren virkelig dårlig til sit arbejde og det samme er tilfældet med banken

Rådgivning ved køb af bolig kan derfor i sidste ende være en stor besparelse når du skal købe bolig.

Udbudsprisen er sat af modparten, som begge to har en eneste ting på dagsordenen og det er at få maksimal udbytte.

Jeg har oplevet mange kunder som kommer ud med et nedslag på 50.000 kr. problemet var bare at den var sat 300.000 kr. for dyrt”.

Hjælp til boligkøb

Der er altså rig mulighed for at få massere af svar ud af ejendomsmægleren, men det er ikke altid at man som køber bør tage svaret for gode vare, da det kommer fra modpartens repræsentant.

Med rådgivning fra vores Købersmægler får du ikke ”kun” et hold med tidligere ejendomsmæglere der har siddet på den anden side af bordet, men også et helt hold professionelle som kan rådgive dig og føre dig i mål indenfor alle aspekterne af en bolighandel - på den måde er du sikret den rigtige hjælp til dit boligkøb.

Hos Bomae har vi, som de eneste i Danmark, samlet et team som kan rådgive dig igennem hele dit boligkøb, uanset om det er forhandling med ejendomsmægler eller banken, så kan vi hjælpe dig.

Læs mere om vores boligrådgivning her.

Finansiel Rådgivning

Finansiel rådgivning

Derudover har vi finansielle rådgivere, der sikre dig de allerbedste vilkår af lån.

Vi sikrer dig det bedste lån ved at indhente tilbud fra flere forskellige banker, og giver dig på den måde rådgivning af boligkøbet hvor vi står 100% på din side.

Læs mere om vores finansiel rådgivning her

Køberrådgiver eller advokat

Til sidst tager vi hånd om det juridiske. Dvs. vi tjekker alle de 100’ vis af juridiske dokumenter og bilag. Vores juridiske rådgivere har rigtig mange års erfaring indenfor advokatbranchen og står klar til at hjælpe dig. På den måde får du så gennemsigtigt et boligkøb som muligt.

Læs mere om vores juridisk rådgivning her

Det bedste af det hele er at vi alle arbejder tæt sammen og kan på den måde spare med hinandens stærkeste kompetencer, og dermed sikre dig den bedste og sikreste rådgivning i Danmark. Vi rådgiver jer f.eks.  udenom fælder når du køber hus og sikrer jer at i har råd til at side i drømme lejligheden ved hjælp af de bedste lån.

Til sidst kan vi sikre jer en kompetent byggesagkyndig som virkelig går i dybden og vejleder dig omkring husets stand og hvad i eventuelt skal regne med at spendere på eventuelle renoveringer – det kan være så svært at finde den rigtige byggesagkyndige men via Bomae har vi en fast mand som vi kender og kan stå inde for.

Læs mere om hvordan en købermægler hos Bomae kan vejlede dig gennem hele købsprocessen ved boligkøb.

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

    Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

    Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00