1. Forside
  2. /
  3. Køberguides
  4. /
  5. Beliggenhed eller drømmebolig? Hvorfor ikke begge dele?

Beliggenhed eller drømmebolig? Hvorfor ikke begge dele?

Mange boligkøbere oplever ofte, at de i jagten på drømmehuset må gå på kompromis. Særligt bliver der ændret på husets beliggenhed. Men sådan behøver det ikke at være. I denne artikel forklarer vi, hvordan mange boligkøbere kan realisere drømmehuset uden at gå på kompromis med drømmebeliggenhed ved at renovere sig til den helt rette bolig.

Lejlighed ved havnen
Køberrådgivning

 Danske boligkøbere oplever ofte, at jagten på drømmehuset på den perfekte beliggenhed forbliver en drøm. Skal huset være i god stand med den ideelle planløsning og samtidig have den helt rette beliggenhed, stiger prisen hurtigt, og man må som boligkøber gå på kompromis et sted. Sådan behøver det dog ikke at være.

I mange tilfælde kan den rette løsning nemlig være at vægte drømmeplaceringen højest og købe et hus i lidt dårligere stand eller et hus, som på sigt kommer til at mangle plads.

Rådet kommer fra devisen om, at det eneste, man ikke kan renovere sig ud af, er en dårlig beliggenhed.

Køberrådgivning

Håndværkertilbuddet kan ofte være en god investering

Har I mod på at leve i byggerod og interimistiske løsninger i nogle måneder eller kan I holde fast i jeres nuværende bolig, så kan renoveringsprojektet i mange tilfælde vise sig at være en god investering. Du kan læse mere om lånerådgivning her.

Lykken står den kække bi – og sådan er det også på boligmarkedet. Nogle af markedets største værdistigninger tilfalder de familier, som sætter det gamle hus i stand, bygger til eller øger herlighedsværdien på en bolig – særligt i hovedstadsområdet, hvor kvadratmeterprisen er højest.

 

Den ideelle placering er altid i udvikling

Et anden vigtig ting, du som boligkøber kan holde for øje, er at vores byer konstant ændrer sig. Det gælder også Region Hovedstaden, som hurtigt udvikles og udvides. Tænk blot på Tivoli, som engang lå uden for bymurene – i dag er det i det absolutte centrum. Flytter du nålen for dit boligkøb en s-tog station længere væk fra centrum af København, er der ofte mange penge at spare. Og i takt med at København og opland udvikler sig, vil boligen ligge mere centralt over årene.

Summa summarum: Her hos Bomae køberrådgivning lever vi af at hjælpe jeres boligdrøm i mål og er derfor ikke fans af kompromiser. Vi starter med at kigge på jeres vision af en drømmebolig og hjælper dig blandt andet med at afsøge markedet, går potentielle køb igennem med en byggesagkyndig, og hjælper dig med de finansielle overvejelser forbundet med huskøbet og den eventuelle renovering.