1. Forside
  2. /
  3. Køberguides
  4. /
  5. Boligrådgivning sikrer dig mod ubehagelige overraskelser

Boligrådgivning sikrer dig mod ubehagelige overraskelser

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal gøre, og hvem man skal henvende sig til for at få kvalificeret hjælp, så man undgår uforudsete udgifter og dårlige oplevelser. Her kan boligrådgivning hjælpe.

Ledninger i væggen
Boligrådgivning

 Uvildig boligrådgivning giver dig de bedste vilkår

Boligkøb er et kæmpe skridt for mange. Selv om drømmen om et liv i et nyt hjem næsten er til at gribe fat i, skal man først igennem en kompleks købsproces med mange udtryk, begreber og beregninger, som man måske aldrig har hørt om. Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal gøre, og hvem man skal henvende sig til for at få kvalificeret hjælp, så man undgår uforudsete udgifter og dårlige oplevelser.

Med en uvildig boligrådgiver ved din side undgår du faldgruberne ved et boligkøb. Uvildig boligrådgivning er perfekt til dig, der ønsker at komme godt og sikkert gennem dit boligkøb. Den uafhængige boligrådgiver vil nemlig altid være på din side og arbejde for, at du får de bedste betingelser, den bedste pris samt en tryg købsproces.

Èt boligkøb, én rådgiver

Hos Bomae får du uvildig boligrådgivning, som udelukkende tager udgangspunkt i dig og din situation. Uvildig rådgivning betyder, at vi ikke sidder i lommen på nogen, og at vi varetager dine – og kun dine – interesser. Vi repræsenterer dig i forhandlingerne med ejendomsmægler og banken og sørger for, at du får de bedste vilkår for dit forestående boligkøb.

Derfor får du også kun én kontaktperson, når du er kunde hos os. Et boligkøb involverer ikke blot mange beslutninger men også mange professionelle rådgivere. Vi ved dog, at det kan virke uoverskueligt og utrygt at skulle håndtere så mange forskellige konsulenter, når man står over for at skulle træffe vigtige valg.

Her skiller vi os ud fra andre rådgivningshuse, for hos Bomae får du én rådgiver, som er dedikeret til dit køb. Bliver det nødvendigt at hive andre specialister, f.eks. en boligadvokat, ind over boligkøbet, er det din rådgiver, som bliver bindeleddet mellem dig og specialisten. Dermed har du stadigvæk kun én kontakt hos Bomae.

Køberrådgivning

 Udfyld kontaktformularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

    Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

    Eller ring på 70 40 03 36, mandag til søndag 9:00-20:00