Køberrådgivning: Drøm større end du tror

Bomaes køberrådgivere guider boligkøbere hele vejen igennem købsprocessen.

 1. Vi sparer dig tid
 2. Spar tusindvis på dit boligkøb
 3. 4.9/5 Trustscore på Trustpilot
 4. En rådgiver der er 100% på din side
 5. Vi forhandler både pris og vilkår med banken
 6. Vores afslag er i gns. 30% bedre end markedet

Køberrådgivning - Få mere bolig for pengene

1. Finansiere drømmen

Vi indhenter finansieringstilbud, der passer til din økonomi og livssituation. Det sparer dig både tid og penge.

2. Finde bolig

Vi finder og vurderer relevante boliger, der matcher dine drømme og kriterier.

3. Forhandle aftalen

Vi er eksperter i at forhandle kontrakter og priser, så du får de bedst mulige vilkår.

4. Færdiggøre købet

Vi sørger for alle de juridiske detaljer, så du trygt kan flytte ind i din nye bolig.

Tag en gratis og uforpligtende snak med os i dag

Marco og Cecilia | Køberrådgiver

Tag en gratis og uforpligtende snak med os i dag

Ingen boligkøb er ens. Derfor vurderer vi altid vores sager individuelt, før vi kommer med et tilbud. Ring til Marco og Cecilia på 72 600 400, eller lad os kontakte dig, og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag.

.

Vi lader resultaterne tale for sig selv:14,53%er det højeste afslag Bomae har lavet til dato - vores gennemsnit er 30% bedre end markedet.

Alt til dit boligkøb samlet ét sted

Købermægler

Du har fundet drømmeboligen, men spørgsmål som "betaler jeg den rigtige pris?" og "er der skjulte skader?" opstår. Hos Bomae hjælper vi dig med at finde svar på dine spørgsmål og giver dig rådgivning, der gør dig sikker og tryg. Vi vurderer prisniveauet af boligen og forhandler pris og vilkår med sælger.

Sådan sikrer vi, at du får de bedste betingelser og den bedste pris.

Boligfinansiering

Når du skal købe din drømmebolig, er det ikke kun forhandlingen med ejendomsmægleren, der er vigtig. Også finansieringen af boligen har en høj prioritet, så det rådgiver vi naturligvis også om. Det kan både være kompliceret og uoverskueligt at låne til en ny bolig, men vi tager os af forhandlingerne med forskellige banker.

Det har vi tilladelse til fra Finanstilsynet, så du er i trygge hænder.

Juridisk Rådgivning

Står du klar til at skulle underskrive en købsaftale på din nye bolig? Bomaes juridiske rådgiver gennemgår dokumenterne og får alle juridiske detaljer frem i lyset, så du får det fulde overblik. Er der forbehold i købsaftalen, giver vi dig kompetent juridisk rådgivning om, hvordan du skal forholde dig til disse.

På den måde kan du føle dig helt tryg ved at underskrive købsaftalen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig.

Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00


 

Hvad vores kunder siger

Boligkøb på Sjælland

"Bomae har gennem hele forløbet været "vores mand” og har gjort deres ypperste for at gøre det hele forståeligt for os samt sørget for at vi følte os trygge."

Hvem: Nina og Tim
Hvor: Køge
Afslag på boligpris: 117.000 kr.
Besparelse på finansiering: 314.150 kr. *på en periode over 6 år

Kunden gav 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Køberrådgivning eller Købermægler?

Køberrådgivning

Hos os dækker Køberrådgivning over en total rådgivning som dækker hele boligkøbsfasen. Altså, en helhedsrådgivning hvor vi tager vores køber igennem de tre største faser;

Boligkøbet og afsøgning deraf, finansiel rådgivning og endeligt den juridiske gennemgang af købet.

Der er mange der yder køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb i f.eks. København, typisk ser man advokater, banker, finansielle rådgivere og ejendomsmæglere som udbyder denne ydelse. Vær dog opmærk på, at disse typisk ikke dækker hele boligkøbet og de kan kun være behjælpelige på dele af købet. F.eks. er det kun en Køberrådgiver med tilladelse fra Finanstilsynet som må rådgiver dig omkring din økonomi.

Købermægler

En købermægler er derfor en funktion og en del af den køberrådgivning som vi tilbyder vores køber. Vores købermægler sørger for alt hvad der hedder bolig og grundig gennemgang af markedet. Som minimum dækker rådgivningen over følgende:

 1. Samtale om ønsker og behov
 2. Dialog om potentielle boliger
 3. Gennemgang af relevante boliger
 4. Hjælp til fremtidsperspektiver
 5. Vurderinger af prisniveauet på boligen
 6. Strategi og planlægning omkring forhandlingen
 7. Dialog med ejendomsmægler
 8. Gennemgang af købsaftale

FAQ om Køberrådgivning

❓Hvad er køberrådgivning?

En køberrådgiver guider og vejleder dig gennem købsprocessen, og kan spare dig for både grubler samt penge. De hjælper blandt andet med forhandling af vilkår og pris på din kommende bolig.
En køberrådgiver repræsenterer udelukkende køberen. Hos Bomae har vi køberrådgivere med erfaring inden for ejendomsmægler- og advokatbranchen samt den finansielle sektor. Det sikrer dig som køber en så tryg og grundig købsproces som muligt. Gør dig selv en tjeneste og læs mere på linket her .

🏷️Hvad koster køberrådgivning?

Prisen kan variere meget alt efter hvilken køberrådgiver du vælger og hvilke betingelser den enkelte køberrådgiver tilbyder. I mange tilfælde sparer du mere på nedslaget af boligprisen, end du betaler til køberrådgiveren.
Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet under ét tag og laver en skræddersyet løsning til dig. Se eksempler på besparelser og priser LIGE HER .

💲Hvor mange penge kan jeg spare?

Besparelserne kan være store. Vælger du en dygtig køberrådgiver, kan der være rigtig mange penge at spare, så undersøg altid hvad den enkelte køberrådgiver tilbyder.

14,54%

Er det bedste afslag Bomae har sikret en af vores kunder – det er i gennemsnit 30% bedre end markedet.
Hos Bomae kan du altid kontakte os for en skræddersyet løsning eller blot for at få svaret på et par spørgsmål. Se mere lige her

⌛Kan jeg spare tid?

Køberrådgivere kan både spare dig tid, kræfter og penge. Der er mange vigtige aspekter i et boligkøb, derfor vil en køberrådgiver altid være en god ide. Holdet bag Bomae er meget erfarne og kender arbejdsgangene ind og ud. Det sikrer dig en købsproces hvor du kan prioritere din tid, på det der er vigtigt for dig. Prioriter din tid og læs mere her.

Du kan læse om Bomae i medierne