1. Forside
 2. /
 3. Mød Rådgiverne
 4. /
 5. Didrik Fjeldstad
 1. Forside
 2. /
 3. Mød Rådgiverne
 4. /
 5. Didrik Fjeldstad

Bestyrelsesleder

Didrik Fjeldstad

Mød vores bestyrelsesleder

Didrik Fjeldstad

Bestyrelsesleder

Didrik har en imponerende karriere og en bred vifte af erfaring inden for erhvervslivet.

Didrik Fjeldstad er nuværende underdirektør i Dansk Industri, samt administrerende direktør for DIF i Dansk Industri, og har dermed et betydningsfuldt ansvar for ledelsen af organisationen og dens strategiske retning. Didrik Fjeldstad har tidligere haft en betydelig rolle som Vice President for Brand & Marketing hos SAS (Scandinavian Airlines).

Didrik Fjeldstad har demonstreret en stærk forretningsforståelse og ledelsesevne i løbet af sin karriere. Hans erfaringer fra forskellige organisationer og sektorer giver ham en bred forståelse af kompleksiteterne inden for erhvervslivet. Han er en værdifuld ressource i vores bestyrelse og bringer en betydelig ekspertise inden for strategi, ledelse og branding.

Med Didriks værdifulde erfaring og vision forventer vi, at han vil spille en vigtig rolle i vores fremtidige vækst og skalering. Vi er meget begejstrede for denne nye æra for Bomae under Didriks lederskab!

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00