Job | Stud.jur.

 

Kunne du godt tænke dig at arbejde med fast ejendom i en hurtigtvoksende virksomhed? Så har Bomae Køberrådgivning en relevant studenterstilling, som vil falde i din interesse.


Om din nye arbejdsplads

Bomae Køberrådgivning er en hurtigtvoksende virksomhed beliggende på Frederiksberg , Vesterbro og København K, som tilbyder rådgivning i finansielle og juridiske forhold under købsprocessen i bolighandler. Vores mål er at gøre op med en forældet tanke, hvor boligkøbere står alene. Vi lægger derfor meget vægt på en arbejdsgang med højt humør, højt ambitionsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder.

Som stud.jur. hos Bomae bliver du en del af et team bestående 20 topmotiverede og dygtige kollegaer, hvor et godt arbejdsmiljø og kompetenceudvikling er i fokus. Derfor vil vi tilbyde dig at udvikle på dine faglige og personlige kompetencer i form af uddannelse og relevante kurser. Du vil komme til at arbejde med købestærke kunder i et friskt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt til toppen.

Stud.jur. hos Bomae

Emma Sterndorff siger ...

Stud.jur. hos Bomae

Som stud.jur. hos Bomae har jeg fået ekstremt meget ansvar, hvor jeg sidder og behandler mine egne sager og er med i den juridiske dialog og sparring med de andre jurister på lige fod.

Jeg elsker hele vores Bomae-familie. Hver dag på kontoret er en fest, hvor du møder ind til energiske, smilende og dygtige kollegaer.

Vores Bomae-atomsfære er det mest fantastiske ved vores arbejdsplads. Der er frihed under ansvar og selv de hårde opgaver løses med et smil, fordi du ved, du altid har dit team bag dig, hvis du får brug for hjælp.

Om dit kommende job

Som stud.jur. hos Bomae bliver du medansvarlig for det juridiske arbejde i relation til kundernes købsproces. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores dygtige juridiske rådgivere, og kommer derfor aldrig til at stå alene. Du vil få tildelt et stort ansvar, og får samtidigt mulighed for at arbejde praktisk med dine fagligheder fra din uddannelse.

Arbejdstiden vil være varierende, men vil forventeligt spænde mellem 8-15 timer ugentligt. Vi har dog stor forståelse for, at du skal passe dit studie og er naturligvis fleksible i forhold til din undervisning og eksamensperioder. Vi ser gerne, at du kan tiltræde hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

  • Udarbejdelse af refusionsopgørelser
  • Bistand til juridiske rådgivere under sagsbehandlingen
  • Bistand til udarbejdelse af simple skøder
  • Diverse ad hoc-opgaver
Send din ansøgning

Claus Vogelius | Juridisk Rådgiver og Partner

Send din ansøgning

Send din ansøgning med dit CV, eksamensbeviser og andet relevant materiale til [ kontakt@bomae.dk ] med "Stud.jur. - Job" i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: [Hurtigst muligt] - vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt partner

Claus Vogelius på tlf. +45 23 28 24 33

Din baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring eller interesse inden for fast ejendom. Derudover vil du i dit daglige arbejde komme til at arbejde med formueretlige problemstillinger, hvorfor vi lægger særlig vægt på, at du har klaret dig godt i de formueretlige fag.

Du har de bedste forudsætninger for at komme i betragtning til stillingen, hvis du:

  • Har færdiggjort 4. semester på jurastudiet
  • Har afsluttet de formueretlige fag med gode resultater
  • Har interesse (og eventuelt erfaring) inden for fast ejendom og bolighandler
  • Er en teamplayer og trives i et miljø med mange deadlines

Lyder denne stilling som noget for dig? Tøv ikke med at søge. Vi inviterer relevante kandidater til samtale løbende. Vi ser frem til at høre fra dig.


Hvad du kan forvente dig