1. Forside
 2. /
 3. Bomae
 1. Forside
 2. /
 3. Bomae

Få et trygt boligkøb med Bomae

Spar tid og penge med uvildig køberrådgivning. Vi rådgiver dig fra start til slut og forhandler den bedste pris på din finansiering og dit kommende hjem uanset hvor i landet du er.

flueben

Vi forhandler med ejendomsmæglere og med banker

flueben

Vi gennemgår alle relevant dokumenter i handlen

flueben

Vores afslag er i gns. 48% bedre end markedet

Afspil filmen

21 sek.

Spar penge når du bruger Bomae
Spar tusindvis på dit boligkøb!
social-care-icon
En rådgiver der er 100% på din side
skydeskive ikon
Vores afslag er i gns. 48% bedre
Førstegangskøber

Skal du til at finde din første bolig?

Er du klar over hvad det indebærer at købe en bolig for første gang? Det kræver en del tid, budgetter, overvejelser, og en masse forhandlinger. Vidste du at:

 • Som førstegangskøber er din økonomi altafgørende.
 • Du skal indhente tilbud fra flere forskellige banker.
 • En ejendomsmægler varetager kun sælgers interesse.
 • Du skal have en byggeteknisk rådgiver til gennemgang.
 • Du skal have en boligadvokat til alle dokumenter.
penge ikon
1. Finansiere drømmen
Vi indhenter finansieringstilbud, der passer til din økonomi og livssituation.
bolig ikon
2. Finde boligen
Vi finder og vurderer relevante boliger, der matcher dine drømme og kriterier.
skydeskive ikon
3. Forhandle aftalen
Vi er eksperter i at forhandle kontrakter og priser, så du får de bedst mulige vilkår.
noter ikon
4. Færdiggøre købet
Vi sørger for alle de juridiske detaljer, så du trygt kan flytte ind i din nye bolig.
Bomae bliver jævnligt brugt som boligekspert i medierne
Bomae omtalt i Børsen
Bomae omtalt i Finans
Bomae omtalt i eb.dk
Bomae omtalt i Jyllands-Posten

Spar tusindvis på dit boligkøb med Bomae

Spar tid og penge med uvildig køberrådgivning. Vi rådgiver dig fra start til slut og forhandler den bedste pris på din finansiering og dit kommende hjem uanset hvor i landet du er.

Spar penge når du bruger Bomae

Hos Bomae er vi i gennemsnit 48% bedre til at forhandle end markedet er.

skydeskive ikon

Vi forhandler med ejendomsmæglere og med banker for dig - du skal bare vælge et tilbud.

* Baseret på markeds data på vores afsluttede sager, hvor kunderne selv har stået for prisforhandlingen samt, hvor Bomae har stået for prisforhandlingen

Loader...

Hvad kan vi hjælpe dig med?

boligrådgivning ikon
Boligrådgivning

Uvildig boligrådgivning sikrer dig de bedste vilkår i dit boligkøb. Med en boligrådgiver ved din side undgår du faldgruberne og sikrer dig de bedste vilkår og betingelser.

skydeskive ikon
Køberrådgivning

Du har fundet den perfekte bolig, men spørgsmål som: "betaler jeg den rigtige pris?" og "er der skjulte skader?" opstår. Vores købermægler kan hjælpe med at finde svar på dine spørgsmål, så du kan træffe den rigtige beslutning

juridisk rådgivning ikon
Juridisk rådgivning

Står du klar til at underskrive en købsaftale på din nye bolig? Så lad Bomae gennemgå din købsaftale og sikre dig og dit kommende hjem.

bolig ikon
Er du førstegangskøber?

Bomaes køberrådgivere guider dig som førstegangskøbere hele vejen igennem købsprocessen - fra A til Z. På den måde har du altid en rådgiver på din side og sikre dig at du får det bedste boligkøb muligt.

byggesagkynding ikon
Byggesagkynding

Har du fundet drømmeboligen? Vil du have lavet en gennemgang af huset inden til at få uddybet skaderne i tilstandsrapporten? Så kan en byggesagkyndig fra Bomae hjælpe dig.

penge ikon
Omlægning af lån

Et boligkøb kan være et uoverskueligt forløb, da der er mange ukendte faktorer. Når spørgsmålet om finansiering og boliglån melder sig, kommer der en ekstra dimension af bekymring. Lad os klare det for dig

contact-image

Vi hjælper dig i hele købsprocessen

Spar tid og penge med uvildig Køberrådgivning. Vi rådgiver dig fra start til slut og forhandler den bedste pris på din finansiering og dit kommende hjem uanset hvor i landet du.

 • Vi forhandler med ejendomsmæglere og med banker
 • Vi gennemgår alle relevant dokumenter i handlen
 • Vi undersøger boligen med en byggesagkyndig

Oftest stillede spørgsmål om køberrådgivning

Hvis du ikke kunne finde svar er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe os op eller skrive til os på:
Tlf. 72 600 400
Mandag til søndag 9:00-20:00
[email protected]
Mandag til søndag 9:00-20:00 svar inden for 24 timer

Køberrådgivning er en service, du som køber kan gøre brug af, når du er på jagt efter din drømmebolig og gerne vil sikre dig, at alt går til på den rigtige måde. En køberrådgivers arbejde består i at guide og vejlede dig gennem hele købsprocessen, uanset om det er et huskøb eller lejlighedskøb. Typisk kan køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb spare dig for både penge og grublerier. De hjælper blandt andet med forhandling af vilkår og pris på din kommende bolig.

En køberrådgiver repræsenterer udelukkende køberen og er til for at gøre hele processen så nem og overskuelig som muligt for dig som køber. Hos Bomae har vi køberrådgivere med erfaring inden for ejendomsmægler- og advokatbranchen samt den finansielle sektor. Det sikrer at du som køber får en så tryg og grundig købsproces som muligt.

Prisen kan variere meget alt efter, hvilken køberrådgiver du vælger, og hvilke betingelser den enkelte køberrådgiver tilbyder. I mange tilfælde sparer du mere på nedslaget af boligprisen, end du betaler til køberrådgiveren. På den måde kan det være godt givet ud at alliere sig med en professionel, der kender til hele købsprocessen fra start til slut. 

Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet under ét tag og laver en skræddersyet løsning til dig - vores priser starter fra 9.995 kr.

Besparelserne kan være store. Vælger du en dygtig køberrådgiver, kan der være rigtig mange penge at spare, så undersøg altid hvad den enkelte køberrådgiver tilbyder.

14,54% er det bedste afslag Bomae har sikret en af vores kunder – det er i gennemsnit 30% bedre end markedet.

Hos Bomae kan du altid kontakte os for en skræddersyet løsning eller blot for at få svaret på et par spørgsmål. Se mere lige her

Ofte vil der være dele af en bolighandel, der kan være svære at forstå, hvis man ikke er vant til at sidde med den slags dokumenter til hverdag. Der er en del juridiske dokumenter i forbindelse med et boligkøb, der kan være omstændige at skulle sætte sig ind i som køber. Derfor kan det være en god ide at få hjælp af en professionel, der kan give dig den nødvendige rådgivning. Det er ikke et krav, men ofte vil det gøre processen om at købe drømmeboligen en hel del nemmere, da du på den måde undgår at overse vigtige ting i købsaftalen. 

En advokat er vant til at håndtere alle de juridiske aspekter af en bolighandel, og derfor er en  køberrådgiver altid en god ide, når du er på jagt efter din næste bolig.