1. Forside
 2. /
 3. Ydelser
 4. /
 5. Boligrådgivning
 1. Forside
 2. /
 3. Ydelser
 4. /
 5. Boligrådgivning
Bomae

Boligrådgivning sikrer dig mod ubehagelige overraskelser

Selv om drømmen om et liv i et nyt hjem næsten er til at gribe fat i, skal man først igennem en kompleks købsproces med mange udtryk, begreber og beregninger, som man måske aldrig har hørt om. Undgå uforudsete udgifter og dårlige oplevelser med kvalificeret hjælp.

flueben

En rådgiver der er 100% på din side

flueben

Spar tid og tusindvis af kr. på dit boligkøb

flueben

Vi forhandler både pris og vilkår med banken

Afspil filmen

33 sek

Hvad hjælper en boligrådgiver med?

 • En boligrådgiver sparer dig tid
 • Du sparer tusindvis på dit boligkøb
 • 4.9/5 Trustscore på Trustpilot
 • En boligrådgiver er 100% på din side
 • En boligrådgiver forhandler både pris og vilkår med banken
 • Vores afslag er i gns. 30% bedre en markedet

Uvildig boligrådgivning giver dig de bedste vilkår

Med en uvildig boligrådgiver ved din side undgår du faldgruberne ved et boligkøb. Uvildig boligrådgivning er perfekt til dig, der ønsker at komme godt og sikkert gennem dit boligkøb. Den uafhængige boligrådgiver vil nemlig altid være på din side og arbejde for, at du får de bedste betingelser, den bedste pris samt en tryg købsproces.

BrianKøbermægler
Brian Winding - Købermægler

Tag en uforpligtende snak med os i dag

Ingen boligkøb er ens. Derfor vurdere vi altid vores sager individuelt, før vi kommer med et tilbud.

Ring til Brian Winding på 70 40 03 90, eller lad os kontakte dig, og få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag.

Bomae

Med Bomae får du

penge ikon
Vished for, at du betaler den rigtige pris

Vi vurderer boligen i forhold til udbudspris, liggetid, beliggenhed m.m.

social-care-icon
Kontant besparelse ved køb af bolig

Vi forhandler prisen ned, så du kun betaler det du bør for din drømmebolig

skydeskive ikon
En uvildig boligrådgiver på din side

Du får en professionel samarbejdspartner, der forhandler med ejendomsmægler på dine vegne.

koeber-placeholder
Bomae

Èt boligkøb, én rådgiver

Hos Bomae får du uvildig boligrådgivning, som udelukkende tager udgangspunkt i dig og din situation. Uvildig rådgivning betyder, at vi ikke sidder i lommen på nogen, og at vi varetager dine – og kun dine – interesser. Vi repræsenterer dig i prisforhandlingen med ejendomsmægler og banken og sørger for, at du får de bedste vilkår for dit forestående boligkøb. Det vil sige at spørgsmål som, hvor meget kan jeg låne til hus eller betaler jeg den rigtige pris ikke længere er noget du står alene med.

Derfor får du også kun én kontaktperson, når du er kunde hos os. Et boligkøb involverer ikke blot mange beslutninger men også mange professionelle rådgivere. Vi ved dog, at det kan virke uoverskueligt og utrygt at skulle håndtere så mange forskellige konsulenter, når man står over for at skulle træffe vigtige valg.

Her skiller vi os ud fra andre rådgivningshuse, for hos Bomae får du én rådgiver, som er dedikeret til dit køb. Bliver det nødvendigt at hive andre specialister, f.eks. en boligadvokat, købermægler, byggesagkyndig eller finansiel rådgiver ind over boligkøbet, er det din rådgiver, som bliver bindeleddet mellem dig og specialisten. Dermed har du stadigvæk kun én kontakt hos Bomae.

kunder

Afspil filmen

Det siger vores kunder

"Bomae har gennem hele forløbet været "vores mand”"

Hvem: Nina og Tim
Hvor: Køge
Ydelse: Køberrådgivning

Afslag på boligpris:
117.000 kr.
Besparelse på finansiering:
314.150 kr.
kr. på en periode over 6 år
Kundebillede
Det siger vores kunder

"Kompetent og passioneret rådgivning fra A til Z"

Hvem: Simone 26 år

Hvor: Boligkøb på Amager

Køberrådgivning: Gennemgang og Godkendelse.

Afspil filmen

Det siger vores kunder

“Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner?”

Hvem: Lars Sohl
Hvor: Boligkøb i København
Juridisk gennemgang: Gennemgang og Godkendelse.

Afslag på boligpris:
195.000 kr.
Besparelse på finansiering:
15.065
kr. per. år

FAQ om Boligrådgivning

Hvis du ikke kunne finde svar er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe os op eller skrive til os på:
Tlf. 72 600 400
Mandag til søndag 9:00-20:00
kontakt@bomae.dk
Mandag til søndag 9:00-20:00 svar inden for 24 timer

 Prisen kan variere meget alt efter hvilken købermægler du vælger og hvilke betingelser den enkelte rådgiver tilbyder. I mange tilfælde sparer du mere på boligprisen end du betaler til boligrådgiveren. Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet under samme tag og laver en skræddersyet løsning til dig. Se eksempler på besparelser og priser her.

Når du laver dit livs største investering – køb af bolig – har du tidligere selv skulle klare alt. Det er en forældet tankegang, som der gøres op med. Ligesom når du sælger boligen, får du hjælp af en ejendomsmægler. Derfor giver det også god mening at gøre brug af en købermægler.

Boligrådgivning hos Bomae sikrer dig vished for at du betaler den rigtige pris for din bolig, derudover forhandler vi prisen ned, så du kun betaler det du bør for din drømmebolig. Du sikrer dig en uvildig boligrådgiver på din side, som er din professionelle samarbejdspartner der forhandler med sælgers ejendomsmægler.

Besparelserne kan være store. Vælger du en dygtig boligrådgiver kan der være rigtig mange penge at spare, så kig altid efter hvad den enkelte boligrådgiver tilbyder. 14,54% Er det højeste afslag Bomae har sikret en af vores kunder – det er et gennemsnit der er 30% bedre end markedet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for en skræddersyet løsning eller for at få besvaret dine spørgsmål. Hvis du også gerne vil spare både penge, tid og bekymringer på dit boligkøb, så klik her her.

 Der kan være rigtig meget tid at spare. Der er mange vigtige detaljer og faldgruber ved et boligkøb. Vi tager os af al forhandling, så kan du bruge tiden på lige netop det der er vigtigst for dig. Udover tidsbesparelser sikrer vi dig også økonomiske besparelser.
Vi har samlet alt under samme tag og tilbyder følgende: Indhentning af finansieringstilbud, finder og vurderer din drømmebolig, forhandler aftalen og kontrakten på plads, og til sidst færdiggører vi købet og alle de juridiske detaljer, så du trygt kan flytte ind i din nye bolig.
Læs mere på dette link.