1. Forside
  2. /
  3. Kundehistorier
  4. /
  5. Sparede flere penge end det kostede

Sparede flere penge end det kostede

Som førstegangskøbere var vi slet ikke forberedt på hvilken rutchebanetur vi var på vej ud på – uden hjælp havde vi givet op eller endt med at være væsentlig dårligere stillet end nu! 

Hvem: Tobias og Camilla
Hvor: Villa i Dragør
Køberrådgivning: Den fulde rådgivningspakke

Bomae forhandlede yderligere afslag på:
150.000 kr.

Uundværlig hjælp til førstegangskøbere

Som førstegangskøbere var vi totalt uforberedte på det vilde eventyr, vi begav os ud på. Uden Bomae's hjælp ville vi have givet op eller endt i en langt dårligere situation! Vi startede afslappet med vores store, istandsatte lejlighed, der passede perfekt til vores familie. Så vi var skeptiske ved tanken om at forlade vores trygge rammer til fordel for et hus. Men da vi fandt vores drømmehus, besluttede vi - ikke bare om at få et hus, men præcis DET hus!

Undgik høje gebyr 

Køberrådgiverne har sørget for, at vi fik handlet prisen på huset i 150.000 kr. ned fra det udgangpunkt de overtog sagen (her havde jeg allerede handlet prisen ned én gang), finansiel rådgivning sørgede for en masse gebyrer mv blev sparet - gebyrer jeg stensikkert havde haft betalt hvis jeg selv havde stået med kontakten til vores bank og finansiel rådgivning sørgede for at vi ikke trådte på de økonomiske miner der lå lige for vores fødder.

Bomae sørgede for at vi var finansielt, købsmæssigt og juridisk så godt stillede som vi kunne være
Tobias og Camilla

Unik rådgivning

Bomae har en unik styrke ved at have alle rådgivningsområder under samme tag. Dette kom til sin fulde ret, da vores økonomi ikke helt matchede prisen på huset, og der skulle koordineres mellem køb, bank og juridiske forbehold. Bomae klarede denne komplekse opgave til perfektion!

Sparet os flere penge, end de har kostet os

Selvom Bomae's rådgivning ikke var gratis, mener vi, at de har været en økonomisk plusforretning for os. De har sparet os flere penge, end de har kostet os, og deres ekspertise og koordination har været uvurderlig i hele processen. Vi vil ikke anbefale nogle at kaste sig ud i dette uden at have 100% styr på alle processerne - eller uden at alliere sig med et firma som Bomae.

Genialitet af vores købermægler, Rune.

En sidste lille krølle jeg vil nævne var det faktum at vores bank ikke ville tillade os at skrive underskrive købet af huset uden bankforbehold inden vores lejlighed var juridisk solgt.

Rune fik derfor overtalt sælger af huset og ejendomsmægler om at tage huset af markedet i de 14 dage - det skabte en stor ro for os at vide at sælger var så dedikeret til det salg at de ville gøre det - det var en genialitet fra Rune at han gjorde det. Vores overgang fra lejlighed til hus og perioden hvor vi var juridisk hjemløse kunne ikke have været løst bedre end et firma der har købsrådgivning, juridisk rådgivning og finansiel rådgivning under samme tag. 

kunder

Afspil filmen

Kundecase: Det siger vores kunder

"Bomae har gennem hele forløbet været "vores mand”"

Hvem: Nina og Tim
Hvor: Køge
Ydelse: Køberrådgivning

Afslag på boligpris:
117.000 kr.
Besparelse på finansiering:
314.150 kr.
kr. på en periode over 6 år
Tilfreds kunde som fortæller om sit forløb hos Bomae

Afspil filmen

Kundecase: Det siger vores kunder

“Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner?”

Hvem: Lars Sohl
Hvor: Boligkøb i København
Juridisk gennemgang: Gennemgang og Godkendelse.

Afslag på boligpris:
195.000 kr.
Besparelse på finansiering:
15.065
kr. per. år
Joel Hyrland

Afspil filmen

Joel Hyrland

“Jeg er helt sikker på, at uden Bomae ville jeg hverken have fået mit hus eller stået over for betydelige økonomiske udfordringer“.

Hvem: Joel Hyrland
Køberrådgivning:  Den fulde rådgivningspakke

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

    Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

    Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00