Carlsberg byen og dens vidunderlige kvarter

Carlsberg byen og dens vidunderlige kvarter

Overvejer du at købe i det nyopførte bykvarter, Carlsberg byen, der smyger sig op blandt det øvrige af København imellem de ikoniske bryggeribygninger? Så har vi samlet en masse nyttig information om det smukke bykvarter, som du kan læse i artiklen her.

.

Læs alt om det nye boligkvarter


Har du også en drøm om at bo i Carlsberg byen?

… Så er du ikke den eneste. Selvom kvadratmeterpriserne er høje, er der rift om de eftertragtede boliger. Hos Bomae køberrådgivning hjælper vi dig med at få fingrene i din drømmebolig.


Hvornår er Carlsberg byen færdig?

Allerede i slutningen af 2021 vil op mod 80% af byen stå færdig, hvorimod den sidste fase af byudviklingen først forventes at være helt færdig i år 2024. Det vil sige, at en stor del af det pulserende byliv snart vil stå færdig.

For dig som køber betyder det også, at du ikke køber i et dødt byområde, da de første beboere, virksomheder og forretninger allerede flyttede ind i 2016 - og flere kommer løbende til, da man bygger i etaper.


Bymiljøet i-og omkring Carlsberg byen

Når Carlsberg byen står færdig i 2024, har man skabt et bykvarter fyldt med liv. Man har nemlig sørget for at få et mangfoldigt miljø, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Faktisk er det så gennemtænkt, at Carlsberg byen i 2009 vandt prisen for verdens bedste masterplan ved den anderkendte arkitekt festival ’World Architecture Festival’ i Barcelona.

Du kan altså med god grund frem til at bo, arbejde og hænge ud i Københavns nyeste kvarter.

I den centrale del af bykvarteret, udenfor beboelsesområderne, har man sørget for de aktive stueetager, hvor man har placeret det, der skal skabe liv, nemlig butikker, cafeer og kulturliv. Omvendt, i beboelsesområderne, er der skabt et roligt miljø, der ikke generer privatlivet. Altså er der en perfekt balance mellem liv og hjem.

Når byen er færdig vil der være:Hvad koster det at bo i Carlsberg byen?

De godt 3.100 nye boliger, der opføres på den historiske bryggerigrund, er dog ikke helt billige. Faktisk er de ikoniske kvadratmeter blandt nogle af de dyreste i København, kun overgået af det nybyggede kvarter i Nordhavn.

Den gennemsnitlig pris pr. kvadratmeter ligger på cirka 50.000 kr. pr. kvadratmeter. De dyreste kan da også snildt snige sig op over 70.000 kr. pr. kvadratmeter.

Derfor er det også vigtigt, at man ser sig grundigt omkring og sikrer sig, at man ikke betaler en dyr overpris på de i forvejen dyre kvadratmeter.

Overvejer du at købe i Carlsberg Byen?

Marco Asbjerg | Købermægler

Overvejer du at købe i Carlsberg Byen?

Så kontakt os og lad os hjælpe dig i dit kommende boligkøb. Ring til Marco Asbjerg på 72 600 400, eller lad os kontakte dig for en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag.

Hvem ejer Carlsberg Byen?

Carlsberg Byen P/S er et selvstændigt selskab, der ejes af Carlsberg (25%), PFA (30%), Topdanmark (22,5%) og PenSam (22,5%) og drives af cirka 40 medarbejdere der alle arbejder på et kontor i byen.

Selskabet blev etableret i 2012 men vi skal allerede tilbage til 2006 hvor de første tanker blev sået. Det skete i forbindelse med, at Carlsberg besluttede sig for at flytte deres produktion og bryggeriaktiviteterne fra København til Fredericia.

Få år efter man vinder arkitektkonkurrencen blev rammelokalplanen vedtaget og startskuddet til det vi kender, var sat i gang.


"Efter 160 år som lukket industrigrund opbygges et nyt københavnerkvarter på de samme arealer, hvor bryggerheste og ølvogne kørte rundt i gaderne i sin tid. Historien, bygningerne og kulturarven fra fortiden som bryggeri er en væsentlig del af det, der gør kvarteret helt specielt."