1. Forside
  2. /
  3. BoligBrainiacs
  1. Forside
  2. /
  3. BoligBrainiacs

BoligBrainiacs

Velkommen til BoligBrainiacs!

Vores rådgivere deler uvurderlige råd, der kan spare dig tid, penge og bekymringer!

Se vores videoer nedenfor og undgå faldgruberne, samtidig med at du får et forspring på boligmarkedet.

flueben

Vi forhandler både pris og vilkår med banken

flueben

Vores afslag er i gns. 48% bedre end markedet

flueben

Spar tid og tusindvis af kr. på dit boligkøb

Tomas og Kristina

Afspil filmen

BoligBrainiacs

Hjælp - Jeg skal købe bolig!

Vi går i dybden med de tre gyldne regler, du skal have med dig, inden du begiver dig ud på boligjagten!

Vi har inviteret den erfarne købermægler, Kristina Austfjord, til at dele de afgørende regler, du bør følge, når du søger efter din drømmebolig.

Tomas og Marko

Afspil filmen

BoligBrainiacs

Boliglån for begyndere

Vi har inviteret vores dygtige finansielle rådgiver, Marko Pavlenić, til en snak om, hvad du skal vide om boliglån, og hvordan du bedst ruster dig i dagens boligmarked!

Tomas og Brian

Afspil filmen

BoligBrainiacs

Fremtidens Boligmarked!

Vi har inviteret vores stjernedygtige købermægler, Brian Winding, ind for at fortælle os, hvordan fremtidens boligmarked er ved at forme sig, og hvad man bør være opmærksom på omkring de tendenser.

Tomas og Emma

Afspil filmen

BoligBrainiacs

Børnefamilie På Boligmarkedet

Er pladsen trang, og overvejer i at finde det hjem, hvor jeres børn skal vokse op? Så se med, når vores dygtige finansielle rådgiver, Emma Lund Nielsen, fortæller os, hvad man skal være opmærksom på som børnefamilie, når man skal låne hos banken🏦

Tomas og Claus

Afspil filmen

BoligBrainiacs

Forældrekøb - Alt du skal vide!

Overvejer du et forældrekøb eller måske et omvendt forældrekøb? Så er du landet det perfekte sted! Lyt med, når Bomae's juridiske rådgiver og partner, Claus Vogelius, deler alle de gode råd om forældrekøb, så du kan gå ind i det med solid viden i bagagen.

Tomas, Marko og Brian

Afspil filmen

BoligBrainiacs

Drømmer du om at købe et sommerhus?

Før du kaster dig ud i boligmarkedet og finder dit drømme(sommer)hus, er der flere vigtige overvejelser at gøre sig. Lyt med, når vores erfarne købermægler, Brian Winding, og finansielle rådgiver, Marko Pavleníc, deler deres bedste råd om markedet og finansieringen bag.

Amalie og Tomas

Afspil filmen

BoligBrainiacs

Andelsbolig - det du skal vide!

Er du nysgerrig på, hvad en andelsbolig er, og hvordan økonomien fungerer? Overvejer du at købe en andelsbolig, men er usikker på, hvad du skal være opmærksom på? Se med, når vores erfarne købermægler, Amalie Lehmann, giver dig alle de vigtige informationer om andelsboliger!

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

    Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

    Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00

    Bomae bliver jævnligt brugt som boligekspert i medierne
    Bomae omtalt i Børsen
    Bomae omtalt i Finans
    Bomae omtalt i eb.dk
    Bomae omtalt i Jyllands-Posten

    Oftest stillede spørgsmål om køberrådgivning

    Hvis du ikke kunne finde svar er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe os op eller skrive til os på:
    [email protected]
    Mandag til søndag 9:00-20:00 svar inden for 24 timer

    Køberrådgivning er en service, du som køber kan gøre brug af, når du er på jagt efter din drømmebolig og gerne vil sikre dig, at alt går til på den rigtige måde. En køberrådgivers arbejde består i at guide og vejlede dig gennem hele købsprocessen, uanset om det er et huskøb eller lejlighedskøb. Typisk kan køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb spare dig for både penge og grublerier. De hjælper blandt andet med forhandling af vilkår og pris på din kommende bolig.

    En køberrådgiver repræsenterer udelukkende køberen og er til for at gøre hele processen så nem og overskuelig som muligt for dig som køber. Hos Bomae har vi køberrådgivere med erfaring inden for ejendomsmægler- og advokatbranchen samt den finansielle sektor. Det sikrer at du som køber får en så tryg og grundig købsproces som muligt.

    Prisen kan variere meget alt efter, hvilken køberrådgiver du vælger, og hvilke betingelser den enkelte køberrådgiver tilbyder. I mange tilfælde sparer du mere på nedslaget af boligprisen, end du betaler til køberrådgiveren. På den måde kan det være godt givet ud at alliere sig med en professionel, der kender til hele købsprocessen fra start til slut. 

    Hos Bomae har vi samlet hele boligkøbet under ét tag og laver en skræddersyet løsning til dig - vores priser starter fra 9.995 kr.

    Hvor mange penge kan jeg spare på køberrådgivning?

    Ofte vil der være dele af en bolighandel, der kan være svære at forstå, hvis man ikke er vant til at sidde med den slags dokumenter til hverdag. Der er en del juridiske dokumenter i forbindelse med et boligkøb, der kan være omstændige at skulle sætte sig ind i som køber. Derfor kan det være en god ide at få hjælp af en professionel, der kan give dig den nødvendige rådgivning. Det er ikke et krav, men ofte vil det gøre processen om at købe drømmeboligen en hel del nemmere, da du på den måde undgår at overse vigtige ting i købsaftalen. 

    En advokat er vant til at håndtere alle de juridiske aspekter af en bolighandel, og derfor er en  køberrådgiver altid en god ide, når du er på jagt efter din næste bolig.