Job | Finansiel Rådgiver

 

Drømmer du om at rådgive om boligkøb og -finansiering på samme niveau som du kender det fra banken – men uden at være bundet af én banks kreditpolitik eller én banks produkter.

Hos Bomae vil du arbejde med en portefølje af boligkøbere der er optil 5 gange større end hvad du vil opleve som bankrådgiver, fordi du ikke skal varetage andre administrative opgaver. Det betyder også, at dine kompetencer indenfor boligkøb og -finansiering vil forstærkes væsentligt.

-> Søg jobbet nu

Om dit kommende job

Hos Bomae kommer du til at rådgive boligkøbere omkring en af livets største investeringer, nemlig boligdrømmen. Din arbejdsdag består i at sikre god rådgivning og opnå den bedste finansielle løsning for vores kunder.

Dine ansvarsområder bliver at:

  1. Afdække kunders finansieringsbehov i forbindelse med boligkøb
  2. Yde kvalificeret uafhængige helhedsrådgivning
  3. Sikre finansiering af boligkøbet i samarbejde med en bank
  4. Slippe for kreditafdelingen, men beholde kundekontakten

Så snart den optimale finansiering og løsning er fundet til kunden, kan du trygt overlade sagen til den valgte bank og de vil sørge for at ekspederer sagen.

Det giver dig mulighed for at fokusere på god rådgivning uden det tunge administrative arbejde der ligger i sagsbehandlingen og dokument fremstilling.

Din baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en solid finansiel erfaring med rådgivning indenfor boligfinansiering. Det forventes, at du har en relevant finansiel uddannelse.

Du skal brænde for kundekontakt og rådgivning. Derfor skal du have en naturlig interesse i dine kunders liv og deres behov. Med dine stærke kommunikative færdigheder, formår du at skabe en tæt relation med den enkelte kunde

Som person

  1. tager du initiativ og skaber merværdi for kunden
  2. er du åben og imødekommende og god til at formidle
  3. har fokus på, at kunden er tilfreds - hver gang
  4. tackler du udfordringer og trives med at sætte høje mål
  5. er du I stand til at levere høj service og kvalitet, også når du har travlt

Din nye arbejdsplads

Vores erklæret mål er, at gøre op med en forældet tanke, hvor boligkøbere står alene.

Vi er godkendt af Finanstilsynet som Finansiel Rådgiver og Boligkreditformidler som er din sikkerhed for, at faglighed og rådgivning er i absolut særklasse og lever op til alle krav, som du kender det fra den finansielle sektor.

Du får 22 top motiverede og dygtige kolleager og bliver del af en virksomhed som har stor fokus på et godt arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og vækst. Vi vil derfor hellere end gerne udvikle på dine faglige kompetencer i form af uddannelse og relevante kurser.

Bomae er en vækstvirksomhed hvor vi kombinerer godt humør, højt ambitionsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder, der får mere end forventet. Du vil arbejde med købestærke kunder i et friskt og uformelt arbejdsmiljø hvor der ikke er langt til toppen.

Når man arbejder hos os får du

Bomae Perks
Send din ansøgning

Jovica Stanković | Finansiel Rådgiver og Partner

Send din ansøgning

Interesseret?

Så søg jobbet nu


Ansøgningsfrist: [ hurtigst muligt ] - vi holder løbende samtaler så send gerne din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt partner:
Jovica Stanković på tlf: 26 56 17 96.