Juridisk Rådgiver

Sally Toft

 Vil du være sikker på ikke at overse vigtige detaljer i dit boligkøb? Så lad Sally hjælpe dig.

Sally Juridisk Rådgiver
Juridisk Rådgivning

Juridisk Rådgiver

Sally har siden 2015 siddet med fast ejendom, og har af samme årsag bredt kendskab til arbejdsgangene og processerne ved enhver bolighandel. Her har hun blandt andet foranlediget juridisk rådgivning og skødeskrivning for adskillige ejendomshandler, hvilket gør hende enormt dygtig i dialogen med ejendomsmæglerne samt kompetent til at arbejde med et bredt omfang af ejendomstyper.

Sally har en meget varm personlighed, hvilket vi hos Bomae vægter rigtig højt. Hun nyder den personlige dialog og sætter en ære I at hjælpe dig videre med et smil.

Sally er i øvrigt udpeget til Vurderingsankenævnet Midtsjælland for Skatteankestyrelsen, hvor hun sidder med behandling af klagesager fra borgere, til brug for at ajourføre de offentlige ejendomsvurderinger.

Med Sally som juridisk rådgiver er du derfor sikret en grundig juridisk rådgivning, hvilket giver dig den tryghed som købere desværre så sjældent oplever ved et boligkøb. Du sikrer dig dermed et grundigt og betryggende forløb gennem de uoverskuelige juridiske aspekter i dit boligkøb.

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

    Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

    Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00