1. Forside
 2. /
 3. Mød Rådgiverne
 4. /
 5. Claus Vogelius
 1. Forside
 2. /
 3. Mød Rådgiverne
 4. /
 5. Claus Vogelius
Juridisk Rådgiver og Partner

Claus Vogelius

 Synes du det er svært at sætte sig ind i alle de juridiske forhold, der kan opstå i forbindelse med et boligkøb? Lad Claus skabe overblikket for dig.

Claus Cover portræt
Juridisk rådgivning

Juridisk Rådgiver

Claus er uddannet jurist og tidligere advokat med speciale i fast ejendom. Han har beskæftiget sig med rådgivning og fast ejendom i over 8 år, og har derved et unikt indblik i ejendomshandel og processen forbundet hermed.

Claus kan rådgive dig og sikre, at din kommende bolig ikke indeholder skjulte ubehageligheder i de juridiske dokumenter. Det giver dig som køber en større tryghed og vished for, at du gør et godt køb.

Claus har med sine mange års erfaring fra såvel store advokatfirmaer som specialistadvokatfirmaer en kæmpe viden, som han med glæde og med stort engagement bringer videre til Bomae og vores købere.

Claus har i flere år undervist mange aktører inden for ejendomsbranchen, og glæden ved at tale om fast ejendom og formidle videre til andre, er en ekstra kvalitet i Claus’ rådgivning.

Købermægler Marco Asbjerg og finansiel rådgiver Cecilia
Spar tid og penge

Hvordan kan vi hjælpe dig? Bliv ringet op i dag!

Lad os tage en gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og finansiering af din bolig. Vi kontakter dig indenfor 2 timer i hverdagen.

  Du kan læse mere om, hvordan Bomae behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Eller ring på 72 600 400, mandag til søndag 9:00-20:00