Job | Marketing Manager

 

Er du kreativ og ellevild med at arbejde med marketing og kommunikation? Jepper! – Så er det måske dig vi leder efter, som vores nye marketing manager!

Om stillingen

Som marketing manager hos Bomae vil du have det daglige ansvar for kommunikation og marketing. Din rolle bliver blandt andet at opdatere og vedligeholde vores sociale platforme, herunder vores hjemmeside og sociale medier. Da Bomae er en hurtigtvoksende virksomhed, har vi behov for en kandidat, som kan udvikle og delvist overtage al kommunikation og marketing internt og eksterne. Du vil derfor indgå i et tæt samarbejde med Bomaes partnerkreds.

Du vil som marketing manager få mulighed for at sætte dit eget præg på en energisk og hurtigtvoksende virksomhed, hvor nye ideer og projekter altid bliver taget godt i mod. Hos os er der plads til krøllede hjerner, så længe dit arbejde styrker vores brand og tiltrækker nye kunder.


Som marketing manager vil du få ansvaret for:

- Udarbejdelse af iøjenfaldende content, som tiltrækker opmærksomhed

- SEM og SEO

- Kommunikation med vores eksterne samarbejdspartnere

- Overvågning af brugeradfærd, herunder A/B tests mhp. optimering af website

- E-mail-marketing

- Tekstforfatning og udvælgelse af billeder og videoer til de enkelte kanaler

- Indsamling af data, rapportering og analyse af content


Du er en haj til at komme med nye ideer, og er ikke bange for at tage ansvar for dit arbejde. Hos Bomae bruger vi meget hinanden i vores markedsføring, hvorfor du skal være initiativrig og opsøgende for at bruge dine kollegaer til sparring og inspiration.


Det vil være en stor fordel, hvis du:

- Har en relevant videregående uddannelse og mindst 5 års erhvervserfaring

- Skriver gode og fængende tekster

- Er kreativ og er ikke bange for at tænke ud af boksen

- Er detalje- og dataorienteret

- Er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret


Det er vigtigt, at du er fortrolig med de fleste af disse programmer:

Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator, CMS systemer, ActiveCampaign eller lignende E-mail platform, Sleeknote, Facebook Business Manager, Google Analytics, Google Ads, KWfinder o.lign.


Om din nye arbejdsplads

Vores erklæret mål er, at gøre op med en forældet tanke, hvor boligkøbere står alene.

Vi er godkendt af Finanstilsynet som Finansiel Rådgiver og Boligkreditformidler som er din sikkerhed for, at faglighed og rådgivning er i absolut særklasse. Men vi er også de nye i klassen der gør tingene anderledes og skævt.

Du får 25 topmotiverede og dygtige kolleager og bliver del af en virksomhed som har stor fokus på et godt arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og vækst. Vi vil derfor hellere end gerne udvikle på dine faglige kompetencer i form af uddannelse og relevante kurser.

Bomae er en vækstvirksomhed hvor vi kombinerer godt humør, højt ambitionsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder, der får mere end forventet. Du vil arbejde med købestærke kunder i et friskt og uformelt arbejdsmiljø hvor der ikke er langt til toppen.



Er denne stilling noget for dig?

Tomas Maltha Krogh

Er denne stilling noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV til tp@bomae.dk. Vedhæft gerne eksempler på relevant erfaring.

Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at ringe til Tomas på 31 60 09 81 eller sende en mail.

Vi ser frem til at høre fra dig!