Endnu et stærkt medlem i bestyrelsen hos Bomae

Endnu et stærkt medlem i bestyrelsen hos Bomae

Endnu et vigtigt skridt er taget hos Køberrådgivningshuset Bomae. Denne gang står de klar med en tidligere topleder fra SAS og Carlsberg og nuværende CEO hos Sport One Danmark som en klar forstærkning i deres professionelle bestyrelse.


Hos Bomae har de tilføjet endnu en stærk kommerciel profil, i form af Didrik A. Fjeldstad, til deres bestyrelse. Didrik har stor erfaring inden for den kommercielle verden, hvor han i over 15 år har haft forskellige internationale lederjobs for Carlsberg og SAS. Senest som CEO hos Sport One Danmark.

Herudover, så besidder Didrik andre bestyrelsesposter i både ind- og udland.

Didrik er det oplagte valg til bestyrelsen da han tidligere også har fungeret som strategisk rådgiver og investor i virksomheden, med stor succes, og har derfor allerede et dybdegående indblik i virksomheden.

Jeg har tidligere arbejdet med partnerkredsen i Bomae og deres rejse mod at ændre måden at købe bolig på. Da muligheden for at arbejde med teamet igen opstod, så gav det mening for mig at træde ind i en mere formel strategisk rolle hvor jeg kan bringe mine kommercielle kompetencer i spil og styrke teamet

siger Didrik og forsætter

Teamet bag Bomae er utrolig dygtige og passioneret omkring deres rejse og arbejde mod at gøre en reel forskel for boligkøberne. Det tror jeg er afgørende for virksomheden og den videre vækst – jeg har en stor tiltro til deres evner og ønsker at styrke den endnu mere. Derudover, så har jeg selv været boligkøber og ved hvilket frustrationer det indebærer at stå alene på boligmarkedet uden den nødvendige rådgivning. Det er en af livets største investeringer og bør derfor også behandles derefter.

Didrik Fjeldstad tiltræder bestyrelsen sammen med Camilla Ley Valentin, Claus Vogelius og Tomas. M. Krogh.

En af hans primære fokusområder vil være at styrke den kommercielle forståelse der skal sikre at Bomae holder deres tempo og forsætter med at tage markedsandele. Herunder er Didrik ultra fokuseret på det rigtige team som et bærende element for at tingene lykkedes hvorfor han har sagt ja til Bomae.


Presseansvarlig:
Tomas Maltha Krogh
E-mail: tp@bomae.dk
Tlf: +45 31 60 09 81